>> <<
UPMS má už 6979 študentov 6979
Nová súťaž - doštuduj za odmenu - Výhercovia

Perfídnosť na TA3. V priamom prenose

Pondelok, 7. 2. 2011

Vo štvrtok 3. februára som Robertovi Ficovi vystavil účet za doterajšie reálne vynaložené náklady na zastupovanie v arbitrážnych sporoch štátu s akcionármi zdravotných poisťovní, ktoré voči Slovenskej republike vedú v dôsledku protiústavného zákona zakazujúceho poisťovniam zisky.

Zákon presadil Robert Fico. Presadil ho napriek protestom všetkých odborníkov, ktorí sa k problému vyjadrovali a dokonca aj napriek počiatočnému nesúhlasu svojho koaličného partnera. Fico vtedy napínal svaly, ako si to rád s poisťovňami rozdá. Keď ho však predseda parlamentu Sulík poveril, aby išiel parlament zastupovať a teda obhajovať svoje vtedajšie rozhodnutie, odmietol. Veľmi výstižne to ilustruje, čo je tento člověk zač.

Fico reagoval ešte v ten istý deň a okrem osobných invektív a nezmyslov  jako nevýhodná privatizácia SPP a kurzová strata ma obvinil aj z toho, že trpím diagnózou FF, teda fóbiou z Fica. Toto tvrdí človek, ktorý si už päť rokov so mnou nesadol pred televízne kamery a opakovane odmieta moje výzvy, ako aj pozvania všetkých televízií na takýto duel. Tak kto trpí fóbiou z koho?

Vrchol všetkému nasadila televízia TA3 vo svojej hlavnej diskusnej politickej relácii v nedeľu 6. februára. Do relácie na tému našich vzájomných obvinení pozvala diskutovať Roberta Fica a... Bélu Bugára. Počas celej, hodinu trvajúcej relácie svietila na obrazovke téma diskusie: „Vystavovanie si účtov“. Perfídnosť najhrubšieho zrna zo strany média, ktoré sa tvári ako nezávislá spravodajská televízia. Ani sa len nepokúsili pozvať nás oboch, pretože mňa s ponukou na účasť nikto neoslovil.

To, že Fico je obyčajný zbabelec a slaboch, viem už dávno a dôkazov len pribúda. Ale že mu bude takto prisluhovať televízia TA3, to by som do dnešného dňa nebol veril. Hanebné.

 



Páči sa vám tento príspevok? Zdieľajte ho s priateľmi!